Gratis quickscan ooglaseren of lensimplantatie

Bent u benieuwd of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie? Bij Rijnzicht oogkliniek kunt u terecht voor een gratis quickscan. Dan heeft u binnen 10 minuten een goede indicatie. U kunt uw contactlenzen gewoon blijven dragen tot aan het moment van de quickscan.

Quickscan of vooronderzoek?

Voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie onderzoeken wij de conditie van uw ogen zeer uitgebreid. De quickscan is géén vervanging van dit oogheelkundig vooronderzoek. U kunt ook direct een afspraak maken voor een vooronderzoek.

Maak een afspraak voor een quickscan

Maak online een afspraak of vul onderstaand formulier in (dan bellen wij u terug).

Gewenste locatie voor de quickscan *

WassenaarHeerhugowaard

Naam *

Telefoonnummer overdag *

E-mailadres *

Eventuele opmerkingen

U zal automatisch onze eerstvolgende nieuwsbrief boordevol informatie en handige tips ontvangen. Wilt u geen nieuwsbrief van ons ontvangen? Dan kunt u zich te allen tijde afmelden via een link in deze nieuwsbrief.

Afspraak in Heerhugowaard: 1 keer per maand zijn wij aanwezig in Oogcentrum Noordholland in Heerhugowaard. U kunt ons daar treffen voor een quickscan afspraak, een vooronderzoek of voor diverse controles. De daadwerkelijke behandeling en directe nacontroles vinden plaatst in onze kliniek in Wassenaar.