fbpx

Informatieavond

Online informatieavond

Omdat onze fysieke informatieavond nu voorlopig geen doorgang kan vinden, hebben wij besloten om dit online te gaan doen. Inmiddels regelen wij al veel zaken online, waardoor dit een logische stap is om onze informatievoorziening op deze manier te gaan voortzetten.

Ontdek de mogelijkheden en maak kennis met Eyescan Rijnzicht

Op de online informatieavond van Rijnzicht is iedereen welkom die geïnteresseerd is en meer wilt weten over wie wij zijn en wat we doen. Tijdens de online presentatie is er ruime gelegenheid om je vragen te stellen aan de optometrist of oogarts.

Programma online informatieavond

De online informatieavond start om 19:30 uur via de app ZOOM. Deze app is gemakkelijk en gratis te downloaden op je mobiele telefoon of tablet. Eén van onze oogartsen geeft een presentatie en legt hierin uit wat ooglaseren of lensimplantaties inhoudt.

Als je nog niet helemaal zeker bent van de behandeling, is de online informatieavond een goede manier om je te oriënteren en je vragen te stellen. Om een indicatie te krijgen of je ogen geschikt zijn en voor welke behandeling je mogelijk in aanmerking komt is een vooronderzoek nodig.

Quickscan

Nadat je je hebt aangemeld voor de online webinar ontvang je een e-mail met daarin een vragenlijst genaamd ‘Quickscan’. Het is de bedoeling dat je deze vragenlijst invult en retour mailt, voordat de presentatie start. Aan de hand van deze vragenlijst kunnen wij al bepalen of je geschikt bent voor een vooronderzoek.

Data online informatieavonden

Aanmelden kan via het formulier hieronder, je ontvangt dan een uitnodiging en een wachtwoord. Het enige wat jij hoeft te doen is de ZOOM app downloaden via:

Door jezelf aan te melden via onderstaand formulier ga je akkoord met de privacy voorwaarden.

Datum Tijd
Webinar ooglaseren
Nog niet beschikbaar
-
Webinar lensimplantaties
Nog niet beschikbaar
-

Datum

  • Webinar ooglaseren: Nog niet beschikbaar
  • Webinar lensimplantaties: Nog niet beschikbaar

Tijd

  • Webinar ooglaseren: -
  • Webinar lensimplantaties: -

Aanmelden voor de online informatieavond

reCAPTCHA is required.

Heading