fbpx

Informatieavond

Ontdek de mogelijkheden van ooglaseren/ lensimplantatie en maak kennis met Rijnzicht Oogkliniek!

Op de informatieavond van Rijnzicht Oogkliniek zetten we onze deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is en meer wil weten over wie wij zijn en wat we doen. Daarnaast kan je vragen stellen aan een van de aanwezige oogartsen en aan onze kliniekassistente.

Programma informatieavond

De informatieavond start om 19.00 uur in onze kliniek aan de Rijksstraatweg 324b te Wassenaar. De avond begint met een lekkere kop koffie of thee en begint dan met een uitgebreide presentatie. De kliniekassistente en de oogarts doen samen de presentatie en leggen hierin uit wat ooglaseren en lensimplantatie inhoudt. Tevens kan je tijdens de presentatie vragen stellen. Maar ook na de presentatie is er de gelegenheid om vragen te stellen.

Ook als je nog niet de volgende stap wilt nemen is een informatieavond een goede manier om informatie te winnen en vragen te stellen. Om een indicatie te krijgen of je ogen geschikt zijn en voor welke behandeling je mogelijk in aanmerking komt is een vooronderzoek nodig. Dit kan je tijdens de informatieavond inplannen bij de balie.

Corona

Vanwege alle ontwikkelingen rondom het coronavirus kunnen de informatieavonden de komende tijd niet plaatsvinden. Wij houden u graag op de hoogte via onze nieuwsbrieven en sociale media.

Aanmelden voor de informatieavond

reCAPTCHA is required.