fbpx

Informatieavond

Online informatie avond

Omdat onze infoavonden nu voorlopig geen doorgang kunnen vinden, hebben wij besloten om dit online te gaan doen. Omdat wij inmiddels al veel zaken online regelen, leek dit een logische stap om onze informatievoorziening op deze manier te gaan voortzetten.

Ontdek de mogelijkheden van ooglaseren/ lensimplantatie en maak kennis met Rijnzicht Oogkliniek!

Op de online informatieavond van Rijnzicht Oogkliniek is iedereen welkom die geïnteresseerd is en meer wilt weten over wie wij zijn en wat we doen. Tijdens de online presentatie is er ruime gelegenheid om je vragen te stellen aan de optometrist of oogarts.

Programma online informatieavond

De online informatieavond start om 19:30 uur via de app ZOOM. Deze app is gemakkelijk en gratis te downloaden op je mobiele telefoon of tablet. Een van onze oogartsen geeft een presentatie en legt hierin uit wat ooglaseren of lensimplantaties inhoudt.

Als je nog niet helemaal zeker bent van de behandeling, is de online informatieavond een goede manier om je te oriënteren en je vragen te stellen. Om een indicatie te krijgen of je ogen geschikt zijn en voor welke behandeling je mogelijk in aanmerking komt is een vooronderzoek nodig.

Data online informatieavonden

Woensdag 24 juni           Ooglaseren                        Start presentatie 19:30 uur
Woensdag 1 juli               Lensimplantatie               Start presentatie 19:30 uur

Aanmelden kan via het formulier hieronder, je ontvangt dan een uitnodiging en een wachtwoord. Het enige wat jij moet doen is de ZOOM app downloaden via:

Android download ZOOM hier

Apple download ZOOM hier

 

Aanmelden voor de online informatieavond

reCAPTCHA is required.