fbpx
21 januari 2021

Een Webinar, wat is dat?

In het pre-COVID tijdperk organiseerde wij regelmatig informatieavonden bij ons in de kliniek. Deze werden altijd als zeer fijn ervaren door de bezoekers. Een vraag waar je zelf misschien niet direct aan had gedacht werd dan net wel gesteld, waardoor je goed geïnformeerd weer naar huis ging. Door de maatregelen van het kabinet was dat niet meer mogelijk en dat voelde toch als een missende schakel in onze informatievoorziening.

Hoe werkt het dan?

Aanmelden kan via de link op onze website, je krijgt dan van ons een bevestiging van je aanmelding. De dag voordat de Webinar plaatsvindt ontvang je een link voor een ZOOM meeting. Het makkelijkst is als je ZOOM installeert op je computer, maar het kan ook via de telefoon. De presentatie wordt gegeven door één van onze oogartsen. Als je tussentijds vragen hebt kun je deze stellen aan onze polikliniek assistent die ook de Webinar bijwoont. Wij zijn dus altijd met twee personen “aanwezig” bij de Webinar. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om na de presentatie vragen te stellen aan de oogarts, en zoals gezegd, dit is ook prettig voor de andere deelnemers.

Wanneer is de volgende Webinar?

De volgende online informatieavonden zijn: voor lasers op dinsdag 2 februari om 19:30 uur en voor de implantlenzen op dinsdag 9 februari om 19:30 uur. Als je nog niet helemaal zeker bent van de behandeling, is de online informatieavond een goede manier om je te oriënteren en je vragen te stellen. Om een indicatie te krijgen of je ogen geschikt zijn en voor welke behandeling je mogelijk in aanmerking komt is een vooronderzoek nodig.

Meld je hier aan voor een online informatieavond. Tot “ziens” bij de volgende Webinar!

Auteur Renate Kok