fbpx

Bob

”Sinds mijn zevende heb ik al een bril en ook met flinke sterkte, namelijk -6 inclusief een cilinder voor beide ogen. In het verleden heb ik geprobeerd lenzen te dragen, maar gek genoeg vond ik het maar niks, dat gepriegel in mijn ogen.

Na meerdere goede ervaringen vanuit vrienden en kennissen de eerste stap gezet, namelijk het vooronderzoek. Tijdens dit onderzoek worden alle soorten mogelijkheden van laseren en lensimplantaties besproken. Op aanraden van oogarts Van Nouhuijs heb ik de keuze gemaakt voor de Femto-LASIK behandeling.

Eindelijk was het zo ver, de dag van de behandeling. Uiteraard was ik van te voren wat gespannen, maar dat trok bij binnenkomst al gauw weg. Na een uitleg van de assistente kreeg ik een schort en netje en op naar de operatiekamer. Je wordt tijdens de behandeling erg op je gemak gesteld waardoor er een ontspannen sfeer ontstaat. Uiteraard is er ook mogelijkheid om vragen te stellen tijdens de behandeling, dat is dan weer een voordeel ten opzichte van de tandarts!

Het herstel van de behandeling gaat gigantisch snel. Na een paar dagen was mijn zicht al beter dan voorheen met bril. Nu een maand verder heb ik mijn eerste nacontrole gehad waaruit bleek dat mijn zicht al 120% is. Ik gebruik zo nu en dan nog kunsttranen om mijn ogen vochtig te houden. Je merkt dat na de operatie Rijnzicht ook erg betrokken blijft.

Ik raad Rijnzicht Oogkliniek aan voor iedereen die twijfelt om zijn of haar ogen te laseren. Je merkt aan alles dat je om de tafel zit met echte specialisten die alle tijd nemen om jou zo goed mogelijk te behandelen.”

”Sporten zonder bril en keuze uit elke zonnebril, wat een uitvinding dat laseren!”