fbpx

Daphne

Al vanaf haar 9de jaar roept Daphne dat zij musicalster wil worden. Afgelopen week was het zover, Daphne had in de schoolmusical mooi de hoofdrol te pakken, ze mocht Dorothy spelen in The Wiz Live op het Mondriaan in Den Haag.

Op het Mondriaan doet Daphne de richting Toerisme en Recreatie, waarvoor ze in april 5 maanden in Corfu stage gaat lopen. Ook daar mag ze de mensen entertainen met haar zang en dans, maar ze houdt zeker de mogelijkheid open om helemaal voor de musicalwereld te gaan en te stralen in bekende musicals.

Nog geen 18

In de zomer van vorig jaar, toen ze nog 17 was, kwam Daphne bij ons met de wens om voortaan zonder bril door het leven te kunnen. Lenzen dragen ging bij haar niet. Met een brilsterkte van bijna +7, waardoor je ogen erg vergroot worden, kun je je voorstellen dat met bovenstaande ambities het fijn is als je voortaan zonder bril door het leven kan.

Een grote wens van Daphne was om tijdens de komende schoolmusical zonder bril op het podium te kunnen schitteren en dat is gelukt. Na uitgebreid onderzoek heeft Dr. Landesz bepaald dat ICL lenzen voor Daphne de beste oplossing waren. Zodoende heeft Daphne deze lenzen begin deze maand gekregen.

Visian ICL kunstlens

De Visian ICL kunstlens is gemaakt van het elastische materiaal Collamer. Dit is een op collageen gebaseerd materiaal dat volledig wordt geaccepteerd door je ogen.  De behandeling is geschikt voor bijzienden met een brilsterkte van -3 tot -18 en verzienden met een brilsterkte van +3 tot +10.

Trots

Omdat de lenzen niet allebei tegelijk worden geplaatst hebben wij Daphne en haar ouders de afgelopen periode vaak bij ons in de wachtkamer gezien.Zojuist was zij hier voor de weekcontrole en hebben we een filmpje en een paar mooie foto’s van haar optreden mogen zien.Ik zou niet kunnen zeggen wie trotser is, Daphne of haar moeder. Ze straalden allebei.

Boodschap voor Dr. Landesz

“Ik wil Dr. Landesz ontzettend erg bedanken dat deze mogelijkheid geschikt was voor mij en dat ik nu zonder bril door het leven kan gaan en geen last meer heb van een bril kiezen waarbij die sterkte van glazen wel in pasten.”