fbpx

Drie vriendinnen

3 vriendinnen

Lianne wilde al heel lang haar ogen laten laseren, maar het kwam er steeds niet van. Zij prak haar wens voor een ooglaserbehandeling uit tegen vriendin Irma. Toevallig wilde Irma dat ook wel en op haar beurt man ze contact op met Chantal die ook van haar contactlenzen af wilde. Ze besloten om informatie op te vragen en Lianne heeft ons toen een mail gestuurd. Dat ging Irma niet snel genoeg dus de dag na de aanvraag hing zij aan de telefoon bij onze Marieke.

Vooronderzoek

Dat werd een leuk gesprek, we komen met z’n 3-en naar het vooronderzoek en willen ook op dezelfde dag behandeld worden, was de mededeling. Ook was er al een voorkeur voor een behandeling, de dames wilde wel een Lasik.

Het vooronderzoek besliste echter dat 1 van de 3 dames niet in aanmerking kwam voor deze behandeling en omdat het herstel van de andere behandelingen een iets ander verloop heeft besloot Chantal de behandeling pas na de herfstvakantie te doen.

Evenement

Zo kwam het dat zij niet met 3 maar met 2 dames verschenen op de behandeldag.

Net als van de dag van het vooronderzoek hadden ze er ook nu weer een evenement van gemaakt. Er was een hotel geboekt in Wassenaar en een tafel gereserveerd voor het diner. Ze waren er klaar voor.

Na de na-controles van de dag na de behandeling zouden ze weer naar huis gaan, want met een Lasik kan je dan tenslotte weer alles zien.

Ooglaserbehandeling

1 voor 1 heb ik de dames gedruppeld ter voorbereiding op de behandeling. Ze waren niet erg zenuwachtig, ze hadden tenslotte ook kinderen gekregen. Irma ging eerst en had daarna heel kort contact met Lianne. Dat het allemaal wel mee viel en zo voorbij was, zei ze nog. Beide behandelingen waren goed verlopen en ook Lianne vond dat het allemaal zo voorbij was.

Alleen dat licht, daar hadden beide dames het best moeilijk mee. Zelfs met een zonnebril op konden ze beiden hun ogen nauwelijks open houden. Dat is een reactie die we niet kunnen voorspellen, de een is daar gevoeliger voor dan de ander.

Dit is absoluut aan te raden

Tijdens de weekcontrole heb ik ze gevraagd hoe ze een en ander hebben ervaren. Weer kwam het licht ter sprake en de vraag of we geen donkere kamer hebben.

Goed nieuws; die donkere kamer is er inmiddels dames!

De avond in het hotel zijn ze voor het eten even gaan slapen, daarna was het grootste “leed” geleden. Ze kunnen het iedereen aanraden om een ooglaserbehandeling te ondergaan. Het is zo lekker dat je gewoon direct aan je dag kan beginnen zonder je druk te maken over een bril of contactlenzen.