fbpx

Els

Op mijn veertiende kreeg ik te horen dat ik een bril moest dragen. Toen heb ik direct voor contactlenzen gekozen. Na een aantal jaar kreeg ik last van ontstekingen in mijn oog. Ik moest hierdoor wel mijn bril op zetten, want contactlenzen ging niet meer. Maar mijn bril zat nooit lekker, ik voelde hem altijd zitten. Ik had last achter mijn oren of de bril zakte af. Een ooglaserbehandeling leek mij een goede oplossing om van de bril af te komen.

Lensimplantatie of ooglaserbehandeling

In 2011, na de geboorte van mijn kind, ben ik voor het eerst naar Rijnzicht Oogkliniek gegaan. Mijn hoornvliezen waren te dun voor laseren, dus zou ik gaan voor een lensimplantatie. Toen ik zwanger bleek te zijn, heb ik de behandeling afgeblazen.

Een paar jaar later ben ik weer teruggegaan, dit keer bleek dat ik wel gelaserd kon worden. De technieken zijn verbeterd, waardoor ik nu voor beide behandelingen in aanmerking kwam. Ik wilde graag een ooglaserbehandeling.

Goed aangeschreven

Ik ben bij Rijnzicht Oogkliniek terecht gekomen, omdat de kliniek  goed staat aangeschreven. Daarnaast heb ik in Oegstgeest gewoond, dus hoorde goede verhalen. De medewerkers zijn er heel gastvrij en alles werd zeer duidelijk uitgelegd.

Behandeldag

Op de dag van de behandeling was ik gelukkig niet echt zenuwachtig. Ik keek er vooral ontzettend naar uit en had er zin in. Ik had mij ingesteld op pijn, maar dat viel echt ontzettend mee. Direct na de behandeling kregen we heerlijke chocolaatjes, de behandeldag was gewoon leuk!

Zeer tevreden

Het gaat nu echt heel goed met mijn ogen. Ik adviseer het alle bril- en lenzendragers. Ik kan nu scherper zien dan met bril. Het brengt zoveel gemak met zich mee! Ik vind daarnaast mijn ogen nu ook veel mooier uitkomen. Ik ben een zeer tevreden klant. De behandeling is duur, maar echt een goede investering.’