fbpx

Leonie

‘Ik draag vanaf ongeveer mijn veertigste een leesbril. Toen ik mijzelf erop betrapte dat ik af en toe TV keek en auto reed met mijn leesbril op, heb ik een multifocale bril aangeschaft. Er  ging een wereld voor mij open. Ik herkende ineens mensen op straat. Maar leuk vond ik het niet, ik wilde geen bril dragen.

Nadelen van mijn bril

De diepe afdrukken op mijn neus, de bril half voor mijn ogen op foto’s, ik vond dit niets. In mijn werk als fysiotherapeut had ik vaak last van vette brilglazen. Lenzen durfde ik echt niet. Als ik met mijn handen al in de buurt van mijn oog kwam, knipperde ik meteen met mijn ogen en brak het zweet mij uit. Vooral als ik ook nog eens moest opschieten. Hockey deed ik zonder bril, dus ik herkende niemand van afstand. Verder houd ik van lange afstand wandelen en bij regen is een bril zó onhandig.

Goede ervaring

Ik koos voor Rijnzicht omdat ik in Oegstgeest woon en deze kliniek een goede naam heeft. Ik heb de stap voor de lensimplantatie direct genomen na het eerste oriënterend onderzoek. Een vriendin van mij had het ook laten doen en was laaiend enthousiast. Mijn ervaring met Rijnzicht is zeer goed. Professioneel, goede en eerlijke uitleg vooraf en goede begeleiding tijdens het hele proces. Ook de informatie verschaffing is uitstekend.

Tevreden over ALLES

De dag van de behandeling verliep zeer prettig. Ik werd op mijn gemak gesteld. Er was een ontspannen en eigenlijk gezellige sfeer in de wachtruimte. Een beetje nerveus was ik wel. De behandeling zelf is mij zeer meegevallen. Na de behandeling had ik, nadat de verdoving was uitgewerkt, enkele uren een beetje last van een moe, zwaar en oncomfortabel gevoel.

Ik ben uitermate tevreden over ALLES. De grootste voordelen: wakker worden en meteen alles kunnen zien, onder de douche kunnen zien wat er op de flacon staat, het kleinste lettertje kunnen lezen, hockeyen en wandelen zonder bril én er leuker uitzien!’