fbpx

Op de golfbaan

15 jaar geleden is Arie Buddenberg (nu 66 jaar) al begonnen met het onderzoeken of hij voortaan niet zonder zijn contactlenzen door het leven kon gaan. Hij bleek destijds niet geschikt voor een laserbehandeling en de hem aangeboden lensvervangende operatie vond hij toen nog een brug te ver. Arie neemt zijn beslissingen graag wel overwogen, dus toen hij in april van dit jaar met ons contact opnam om een vooronderzoek in te plannen, was hij inmiddels goed voorbereid.

 

Problemen met speciale lenzen

De voor hem speciaal gemaakte lenzen gaven hem de laatste jaren steeds meer problemen. De eiwit afzetting op zijn lenzen werd steeds ergers en regelmatig voelde hij zich beperkt in zijn zicht.. Vooral op de golfbaan als hij door concentratie iets te weinig knipperde was dat niet prettig. Aan die eiwit afzetting is niets te doen en een bril geeft niet het zelfde gevoel van vrijheid van kijken als contactlenzen.

 

18

Op de vraag wat het verschil is in zijn zicht met voor de behandeling is hij zeer duidelijk. “Ik voel mij weer 18, ik kan weer 20 jaar vooruit. Als ik dit had geweten, was ik jaren eerder gekomen.”

Van dokter Van Nouhuijs heeft hij golfballen gekregen met ons logo erop er op. “De tekst op de golfballen heb ik jaren niet kunnen lezen, nu zie ik alles haarscherp.”

Ook kwamen de termen ‘onbeschrijfelijk’ en ‘prachtige keuze’ regelmatig voor in ons gesprek.

 

Op de golfbaan

Het afslaan en dan de bal volgen, alles is zeer duidelijk te zien. Op de golfbaan vertelt Arie dan ook aan iedereen die het maar horen wil hoe blij hij is met zijn nieuwe ogen.

“Ik kan natuurlijk niemand gebieden dat ze naar Rijnzicht moeten gaan, maar ik vertel wel dat ik vanaf de allereerste stap heel tevreden ben over het verloop. De operatie zelf duurde maar 5 minuten.”

 

Prachtige keuze

Maak ook deze prachtige keuze en neem via onderstaand formulier contact op voor het maken van een vooronderzoek. Onze artsen en optometristen nemen dan uitgebreid de tijd om te onderzoeken wat voor jou de beste behandeling is en om al je vragen te beantwoorden.

Misschien kun je zelfs met beter zicht je handicap verlagen?