fbpx

Rikje

‘Ik heb vanaf mijn veertiende een bril, later ben ik lenzen gaan dragen. In de loop der jaren kreeg ik veel last van mijn lenzen. Een geïrriteerd, droog gevoel. Ik deed ze dus nog maar heel af en toe in. Maar mijn bril vond ik gewoon niet zo handig. 

Oogcentrum NoordHolland in Heerhugowaard

Ik heb altijd al over ooglaseren nagedacht. Een jaar of 10 jaar geleden had ik al wel een informatie opgevraagd bij een andere kliniek, maar daar destijds niets mee gedaan. Toen ik mijn problemen besprak met mijn opticien, verwees hij mij door naar Oogcentrum NoordHolland in Heerhugowaard.

Maandelijks houdt Rijnzicht Oogkliniek spreekuur bij Oogcentrum Noordholland voor de geïnteresseerden in ooglaseren.

Trans PRK ooglaserbehandeling

Ik had al veel gelezen over ooglaseren, dus ik wist dat ik dit wilde doen. Ik vond het moment van de behandeling wel heel spannend. Het idee alleen al van de klemmen tussen de oogleden……
De behandeling zelf viel ontzettend mee, je voelt nauwelijks iets. De geur is mij wel bijgebleven, je ruikt kort de geur van iets verbrands.

Ik vond de napijn wel vervelend, maar zo bijzonder dat je meteen kan zien. Na een week was ik weer aan het werk. Vrij snel na de behandeling ging ik op vakantie, dus heb ik daar met een goede zonnebril en een hoedje op gelopen.

Ik sta op en kan gelijk alles zien

Nooit meer met mijn lenzen in de weer of een bril die beslaat. Ik sta op en kan gelijk alles zien. Ik ben heel tevreden met het resultaat, bedankt Rijnzicht Oogkliniek!’