fbpx

Robert en zijn ervaring

Honkbal

Begin dit jaar is Robert gelaserd door dokter Hester van Nouhuijs. Robert is 50 jaar jong, getrouwd en vader van 2 kinderen. In het dagelijks leven werkt hij als controller/accountant, maar zijn grote passie is sport en dan met name honkbal. Na zelf jaren lang op het hoogste niveau te hebben gespeelt is hij nu overgestapt naar het coachen van de jeugd.
Voor iedere sport is het hebben van een paar zeer goed werkende ogen fijn. Bij honkbal waar afstanden een grote rol spelen kun je je voorstellen dat het helemaal belangrijk is dat je goed scherp kunt zien op alle afstanden.

Contactlenzen

Sporten deed Robert altijd met zijn contactlenzen in, maar omdat dit steeds minder comfortabel werd, is hij op zoek gegaan naar andere opties. Van de vader van een vriend kreeg hij de tip om voor zijn ogen een afspraak te maken met dokter van Nouhuijs en daar heeft hij nog geen moment spijt van gehad. Zij deed hem een geweldig voorstel met betrekking tot het laseren van zijn ogen.

Deskundige uitleg

Met de Europa Cup in Praag in het verschiet had hij nog wel zijn twijfels over de herstel periode en het resultaat. Met zijn contactlenzen had hij altijd zeer goed zicht en daar wilde hij zeker niet op inleveren. Door de goede en deskundige uitleg van Hester werden alle twijfels weggenomen. Zijn zicht is nu 3 maanden later zoals hij het zelf zegt; ”Geweldig”
De gehele behandeling was pijnloos en de uitkomst van te voren 100% goed aangegeven.

Dik tevreden

Ook over de nazorg is hij dik tevreden. “Het Rijnzicht team is zeer behulpzaam en uiterst deskundig.”
Op de vraag op hij nog iets kwijt wil aan Hester en haar team zei hij; “Hester van Nouhuijs is een uiterst deskundige oogarts, erg betrokken bij het gehele proces. Zonder enige twijfel een top arts en kliniek.”