fbpx

Roy

”Al vanaf jonge leeftijd heb ik lenzen gehad. De laatste jaren met steeds meer irritatie van hooikoortsklachten en droge ogen. Via mijn partner ben ik gewezen op de laserbehandeling bij Rijnzicht Oogkliniek. Na afronding van de positieve vooronderzoeken heb ik afgelopen januari de laserbehandeling ondergaan.

Ik heb gekozen voor de LASIK behandeling gezien de korte hersteltijd. Dit is achteraf ook zo gebleken omdat ik de volgende dag na de behandeling zonder enige pijn en goed zicht, zelf naar de kliniek reed voor de nacontrole. Bij de nacontroles bleek dat de laserbehandeling zeer goed is verlopen en mijn zicht zelfs beter is geworden dan bij het dragen van contactlenzen.

Nu, ruim 7 maanden later ben ik nog steeds erg tevreden met het resultaat en had ik dit achteraf gezien veel eerder moeten doen. De begeleiding bij het hele traject bij Rijnzicht Oogkliniek is erg prettig. Alle medewerkers nemen de tijd voor je en leggen alles rustig uit zodat je zonder angst de behandeling ondergaat.’’