fbpx
18 maart 2021

Eyescan Rijnzicht Brilvervangende Chirurgie

Nieuwe naam, zelfde vertrouwde team

Vanaf 8 maart is Rijnzicht Oogkliniek; Eyescan Rijnzicht Brilvervangende Chirurgie. Wat hetzelfde blijft zijn wij. Als je belt naar het vertrouwde telefoonnummer krijg je nog steeds Marieke, Annegeerte of Renate aan de telefoon. Op je controles word je gezien door Karin, Nadine, Floor of René en als je een afspraak maakt met jouw behandelend arts, dan word je gewoon door dokter Landesz, dokter Van Nouhuijs of dokter Thoe Schwartzenberg ontvangen in de spreekkamer.

Blijft alles dan zoals het was?

Voor onze bestaande cliënten verandert er niets, we blijven onze zorg verlenen zoals jullie dat van ons gewend zijn. Door het samen gaan met Eyescan vergroten we onze mogelijkheden en verbreden we onze kennis, dat maakt het eventuele doorverwijzen naar een andere oogzorgspecialist makkelijker.

Dezelfde kwaliteit

Wij zullen dezelfde kwaliteit van zorg blijven leveren zoals je van ons gewend bent. Onze oogartsen zijn allemaal gerenommeerde oogartsen die ook werkzaam zijn in de reguliere oog zorg. Zij hebben allen een zeer goede reputatie in Nederland en zullen er dus altijd voor zorgen dat de kwaliteit van Eyescan Rijnzicht Brilvervangende Chirurgie blijft zoals gewoonlijk.

Vooronderzoeken en behandelingen

De vooronderzoeken van Eyescan Rijnzicht Brilvervangende Chirurgie vinden zoals altijd plaats in Wassenaar aan de Rijksstraatweg 324B. Als je na het vooronderzoek besluit om een behandeling of operatie te ondergaan, gebeurt dat tevens op onze eigen locatie. Ook alle controles zijn hier en voor het maken van een controle afspraak kun je bellen met ons bestaande telefoonnummer 071-5192090.

Dus, wil je van je bril of contactlenzen af, aarzel dan niet en bel of mail naar info@rijnzichtoogkliniek.nl

Auteur Renate Kok