fbpx
25 oktober 2019

Kom ook naar de informatieavond van Rijnzicht Oogkliniek op dinsdag 26 november

Je wilt graag scherp zien zónder bril of contactlenzen. Rijnzicht Oogkliniek in Wassenaar biedt een totaalpakket aan oplossingen op het gebied van refractiechirurgie. Van ooglaseren tot lensimplantatie. Wil je meer informatie over de kliniek en wat wij precies doen? Kom dan naar een van de informatieavonden van Rijnzicht Oogkliniek. Ook als je nog niet de volgende stap wilt nemen is een informatieavond een goede manier om informatie te winnen.

Informatieavond

Op dinsdag 26 november 2019 zetten we onze deuren weer open voor iedereen die geïnteresseerd is. Tijdens de informatieavond kan je vragen stellen aan een van de oogartsen en aan onze kliniekassistentes. Ook als je nog niet de volgende stap wilt nemen is een informatieavond een goede manier om informatie te winnen, vragen te stellen en een goede indruk te krijgen van de kliniek.

Programma

De informatieavond start om 19.00 uur in onze kliniek aan de Rijksstraatweg 324b te Wassenaar met een lekkere kop koffie of thee. Daarna volgt er een uitgebreide presentatie. De kliniekassistente en de oogarts doen samen de presentatie en leggen hierin uit wat ooglaseren en lensimplantatie inhoudt. Tevens kan je tijdens de presentatie vragen stellen. Maar ook na de presentatie is er de gelegenheid om vragen te stellen.

Interesse? Meld je hier aan voor de informatieavond van dinsdag 26 november 2019.

Vooronderzoek

Om een indicatie te krijgen of je ogen geschikt zijn en voor welke behandeling je mogelijk in aanmerking komt is een vooronderzoek nodig. Iedereen krijgt bij Rijnzicht Oogkliniek standaard een uitgebreid oogheelkundig vooronderzoek door optometrist en oogarts. Dit vooronderzoek is pijnloos. Onze oogartsen kijken altijd naar de beste oplossing voor jouw ogen. Als ooglaseren geen optie is, zijn kunstlenzen dat misschien wel. Een vooronderzoek kan je tijdens de informatieavond inplannen bij de balie.

Kwaliteit

Je ogen zijn een kostbaar bezit. Daarom is het goed om te weten dat Rijnzicht Oogkliniek vooroploopt in kwaliteit op het gebied van ooglaseren en lensimplantaties. De Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN), de Inspectie van de Gezondheidszorg, de Consumentenbond, de Elsevier en onze cliënten: allemaal geven ze ons een uitstekend rapportcijfer. Een veilig idee.

Benieuwd wat andere over ons zeggen? Neem dan eens een kijkje op een van onderstaande websites:

kliniekervaringen.nl

zorgkaartnederland.nl