fbpx
5 juni 2020

Online informatieavonden

Rijnzicht Oogkliniek is gestart met het organiseren van online informatieavonden via ZOOM. De fysieke informatieavonden kunnen voorlopig helaas geen doorgang vinden en daarom hebben wij besloten om dit online te gaan doen. Daar wij inmiddels al veel zaken online regelen, leek het een logische stap om onze informatievoorziening op deze manier ook digitaal te gaan voortzetten.

Op de online informatieavonden van Rijnzicht Oogkliniek is iedereen welkom. Eén van onze oogartsen zal duidelijk vertellen wat je allemaal te wachten staat bij een ooglaser- of lensbehandeling in onze kliniek. Tijdens de presentatie is er ruime gelegenheid zijn om vragen te stellen aan de oogarts of optometrist.

Laat je informeren

Als je nog niet helemaal zeker bent van de behandeling, is de online informatieavond een goede manier om je te oriënteren en al je vragen te stellen. Om een indicatie te krijgen of je ogen geschikt zijn, en voor welke behandeling je mogelijk in aanmerking komt is een vooronderzoek nodig.

Rijnzicht Oogkliniek biedt twee verschillende informatieavonden aan; wij organiseren regelmatig de Webinar ooglaserbehandeling en de Webinar lensimplantaties. Wil je meer lezen over de online informatieavonden? Klik dan hier en meld je direct aan!