Vacatures Oogkliniek

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een oogkliniek? Wij hebben regelmatig vacatures beschikbaar om het team van onze oogklinieken te versterken.

Oogkliniek De Horsten en Rijnzicht Oogkliniek

Oogkliniek De Horsten en Rijnzicht Oogkliniek vallen onder één directie en zijn recent verhuisd naar een prachtige en goed bereikbare locatie in Wassenaar. Bij Oogkliniek De Horsten worden patiënten met oogproblemen behandeld, bij Rijnzicht Oogkliniek mensen die van hun bril of contactlenzen af willen. De patiënten verwachten de best mogelijke zorg en iedereen in de organisatie draagt er aan bij dat dit ook gebeurt. Dat het team hierin slaagt, blijkt uit de Elsevier Beste Klinieken Test 2017 waar het hoogst mogelijk eindoordeel werd behaald.

Vacatures Oogkliniek

Momenteel hebben wij de volgende vacatures binnen Oogkliniek De Horsten en Rijnzicht Oogkliniek beschikbaar:

Management assistent

In deze rol ondersteun je vooral de algemeen directeur en de kliniekmanager. Daarnaast werk je ook nauw samen de andere directieleden, oogartsen en overige medewerkers. Dit doe je door ondersteuning te bieden waar nodig, notulen te maken, maar ook doordat je zelfstandig problemen oplost en voorkomt.
Samen met de kliniekmanager ben je het kloppend hart van de organisatie. Je hebt zicht op alles wat er gebeurt en maakt echt verschil. Ons team is betrokken, gezellig en wij werken op alle niveaus in een open sfeer samen.
Klik hier om de volledige vacature te lezen