fbpx
8 mei 2020

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Op deze website delen mensen hun ervaringen met de zorg. De website biedt informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij uw wensen. Zorgkaart Nederland is een website van Patiënten federatie Nederland.

De Zorgkaart Nederland zuil

Sinds een aantal weken staat er bij ons naast de balie een zuil met daarin een i-Pad. Deze zuil maakt het voor onze cliënten nog makkelijker om hun mening te geven over onze kliniek. De op de i-Pad aangeboden enquête duurt maar een paar minuten. Aan het einde van de vragenlijst vul je je naam en mailadres in, op deze manier wordt geverifieerd of de invuller wel daadwerkelijk behandeld is bij Rijnzicht Oogkliniek.

Waarom zou je een review achter laten?

In deze tijd waarop alle informatie die je maar wil te vinden is op het wereldwijde web is het belangrijk dat je elkaar helpt door het verstrekken van ervaringen uit de eerste hand. Wij kunnen wel zeggen dat we goed zijn, betrouwbaar en geen massa producent van “nieuwe“ ogen, maar het is veel krachtiger als je dat van iemand hoort die al behandeld is.

Kan ik ook op een andere manier een review achterlaten?

Ja natuurlijk kan dat. Je kunt een bericht naar ons sturen via onze website, Facebook pagina of direct op de website van www.zorgkaartnederland.nl . Er zijn nog andere platvormen waarop je terecht kunt, zoals www.ooglasertrefpunt.nl of www.kliniekervaringen.nl . Ook vinden we het leuk als je zelf een stukje schrijft met jou ervaring en een mooie foto zodat we die op onze website kunnen plaatsen ter inspiratie van andere die de keuze nog willen maken en/of twijfelen.

Kortom, laat wat van je horen. Daar worden wij blij van. Vragen? Neem dan contact met ons op. 

Auteur Renate Kok